A repülőtér kedvelt helyszíne céges rendezvényeknek, családi napoknak, filmforgatásoknak a festői környezetnek és a megfelelő infrastruktúrának köszönhetően. Olvass tovább a részletekért!

Rendezvények

A repülés mellett, a repülőtér és környéke a hatalmas zöld terület miatt alkalmas túrázásra, biciklizésre és egyéb szabadidős tevékenységekhez is. A repülőtéren található továbbá a Kesziring off-road RC pálya, ahol komolyabb versenyeket is szerveznek, illetve a Budakeszi Modell Klub tagjai a “nagyokat” megszégyenítő módon repülnek távirányítású gépeikkel.

A repülőtér minden évben helyszíne több rendezvénynek, céges napoknak, csapatépítő tréningeknek. Ezek közül a legjelentősebb talán a Budakeszi Családi Nap, mely évről évre nagyobb tömegeket vonz a reptérre. A repülőtér többször volt már házigazdája nagy szabású repülőnapoknak, hagyományőrző illetve veterán találkozóknak és versenyeknek.

Hangáraink több 100 ember befogadására is alkalmasak, a repülőtér fel van szerelve megfelelő külön épületben található vizesblokkal is. Szükség esetén rendezett kempingterület illetve a faházakban bérelhető – fűthető – szobák is rendelkezésre állnak.

A repülőtéren a legkülönbözőbb földi és légi járművek is megfordultak már, teherautók, buszok, légvédelmi lövegek, modell repülők és a szokványosnak mondható repülőgépek mellett járt már itt katonai helikopter, léghajó, sőt, még egy 737-es utasszállító gép is!

Rendezvényszervezéssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal, biztosan találunk megfelelő megoldást!